SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un aiguat escombra el nord de València i el temporal arriba a Tarragona

Retiren una estructura metàl·lica destrossada al Grau de Moncofa.

Retiren una estructura metàl·lica destrossada al Grau de Moncofa.CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS DE CASTELLÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els forts xàfecs i tempestes que fuetegen el nord del País Valencià des de diumenge van provocar ahir greus inundacions als municipis de Sagunt i de Canet d’en Berenguer, a pocs quilòmetres al nord de la ciutat de València. En tots dos casos es van registrar pluges de fins a 220 litres per metre quadrat durant la matinada i el dia d’ahir, que van obligar a tallar la carretera N-340 i les línies 5 i 6 de la xarxa de Rodalies de la capital del Túria, així com a tancar les platges per les destrosses al mobiliari urbà i els clots que va originar l’aigua.

A la tarda, la tempesta es va desplaçar més cap al nord i, segons dades d’Avamet, es van recollir 58 litres per metre quadrat en vint-i-cinc minuts a la localitat d’Alfondeguilla. El temporal també va ser acompanyat de fortes ratxes de vent. A l’aeroport de Manises hi va haver cops de fins a 85 km/h, i va caure granís i una potent tempesta amb aparell elèctric. Ja a Catalunya, la depressió va descarregar, en mitja hora, 20,2 litres per metre quadrat a Nulles, municipi que va acumular poc menys de 50 litres. A Tivissa van caure 40 litres per metre quadrat.

Els serveis d’emergència van rebre, a la província de Tarragona, desenes de trucades per incidents relacionats amb la pluja.

tracking