SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Detingut per violar cinc dones a Barcelona

El depredador sexual les escanyava per poder abusar-ne || Va ser descobert per utilitzar la targeta d'una de les víctimes

Un cotxe dels Mossos patrullant de nit.

Un cotxe dels Mossos patrullant de nit.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home de 26 anys com a presumpte autor de cinc agressions sexuals, dos de les quals amb penetració vaginal, ocorregudes a l’Hospitalet de Llobregat i a Barcelona durant aquest estiu, i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Segons va detallar la policia catalana, els fets van ocórrer entre el 5 de juliol i el 13 de setembre, i analitzant les denúncies de les víctimes van observar que havien estat atacades per una mateixa persona. El presumpte agressor, que els Mossos d’Esquadra consideren un depredador sexual, utilitzava el mateix modus operandi.

Actuava entre les 23 i les 2 hores, principalment en cap de setmana, escollia noies joves que anaven soles, les seguia i entrava al mateix portal que elles abans que la porta es tanqués. Una vegada allà, segons la policia, “les abordava, les escanyava fins a deixar-les esteses a terra i les amenaçava verbalment per cometre l’agressió sexual”.

Un home va ser arrestat dijous a la nit per abusar d’una dona en una platja de Barcelona

La investigació que va acabar amb la seua detenció es va iniciar després de la primera agressió que se li atribueix, ja que després d’agredir la jove l’home li va sostreure la targeta i dies després va intentar accedir amb aquesta a contingut pornogràfic, la qual cosa va permetre als investigadors realitzar el seguiment de l’ús fraudulent de la targeta i localitzar el telèfon de l’home i la seua identificació.

Després de passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 2 de l’Hospitalet de Llobregat, el jutge va decretar el seu ingrés a presó davant de la gravetat dels fets que se li imputen.

D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van detenir dijous un home per presumptament haver agredit sexualment una jove en una platja de Barcelona. La patrulla va ser alertada que un home “s’havia emportat una noia contra la seua voluntat a una zona amagada de la platja”. Quan van arribar van veure “desorientada i confosa” la jove, que va confirmar haver patit tocaments per part de l’home.

tracking