SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Mata a trets sis companys d'universitat als Urals

24 persones més van resultar ferides

Policies i alguns alumnes a l’edifici del tiroteig després del succés.

Policies i alguns alumnes a l’edifici del tiroteig després del succés.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys sis persones van morir i vint-i-quatre van resultar ferides, algunes d’elles de gravetat, en un tiroteig que es va registrar ahir al campus de la Universitat de Perm, als Urals (Rússia). L’atacant, que va ser detingut per la policia, era un alumne del centre, estudiant de Dret, i s’investiguen les causes que el van portar a cometre la matança. El jove, de divuit anys, va resultar ferit al ser arrestat.

Els fets van tenir lloc a primera hora del matí quan, segons els testimonis, el jove, que anava armat amb una escopeta de caça i una navalla, va irrompre a la universitat i va començar a disparar indiscriminadament.

Els alumnes i els professors van córrer a tancar-se a les aules quan van sentir els trets i alguns fins i tot van saltar per les finestres de l’edifici per posar-se fora de perill del tiroteig. Abans d’entrar a l’edifici, l’ara detingut va disparar contra els vehicles estacionats a la zona universitària. Pel que sembla, l’autor dels fets hauria adquirit el maig passat de forma legal l’arma amb la qual va cometre el crim. D’altra banda, a Virgínia, als Estats Units, dos persones van resultar ferides en un tiroteig en un institut.

tracking