SEGRE

TRIBUNALS JUSTÍCIA

En llibertat provisional dos implicats en la causa dels quatre mossos arrestats

Imatge d’arxiu d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge d’arxiu d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del jutjat d’instrucció 1 de Rubí (Barcelona) va decretar ahir llibertat provisional per als altres dos detinguts en la causa que quatre agents dels Mossos d’Esquadra que van ser arrestats dijous i posat en llibertat provisional divendres pels presumptes delictes de suborn, robatori amb força, revelació de secrets i realització arbitrària del propi dret.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, aquests dos detinguts van prendre declaració davant del jutge ahir, es van acollir al seu dret de no declarar i el jutge va decretar la llibertat provisional.

Ambdós hauran d’estar a disposició del jutjat quan siguin requerits. El mateix jutjat va decretar divendres llibertat provisional per als quatre agents detinguts dijous, i per a un d’ells –un mosso en excedència que ara treballa en una empresa de seguretat– es va acordar la llibertat sota fiança de 85.000 euros i la prohibició de sortida del territori.

Fonts presents en la declaració van explicar que l’empresa de seguretat implicada presumptament va denunciar que “una persona va contractar un servei de seguretat –en la qual treballa l’agent en excedència– i no va pagar”.

Això va provocar que l’amo de l’empresa anés a casa del client i li robés joies. A més, va trucar a excompanys policies que es van presentar a la porta del domicili uniformats, per la qual cosa van ser arrestats.

tracking