SEGRE

SUCCÉS GIRONA

Un mort i un ferit al ser apunyalats a la Jonquera

Agressions arran d'una discussió en una gasolinera || El presumpte autor va fugir, però va acabar sent arrestat

La furgoneta amb què va fugir, amb taques de sang.

La furgoneta amb què va fugir, amb taques de sang.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home de 29 anys acusat d’haver apunyalat mortalment una persona i ferir-ne una altra en una gasolinera de la Jonquera, a la comarca de l’Alt Empordà. Segons va informar la policia catalana, els fets van tenir lloc cap a les 23.45 hores de dissabte, durant una discussió entre tres persones. Un dels implicats va apunyalar els altres dos i va fugir en un vehicle. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra va localitzar l’automòbil poc després, va identificar el presumpte autor dels fets i el van acusar d’homicidi i d’un delicte de lesions.

Les dos víctimes van conèixer l’agressor aquell mateix dissabte, en què van sopar juntament amb transportistes. Posteriorment va tenir lloc la discussió i la baralla i va ser el cunyat de la víctima mortal el que va avisar els Mossos d’Esquadra. Durant la seua fugida, l’agressor va xocar contra una rotonda mentre intentava arribar a França, però els agents el van arrestar prop d’una gasolinera.

Allà el van detenir i van precintar la furgoneta, que estava tacada de sang just al costat de la porta que dona al seient del conductor.El detingut, de nacionalitat romanesa, passarà ben aviat a disposició judicial davant d’el jutjat de guàrdia de Figueres. Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar la vida a un dels implicats i els Mossos d’Esquadra obriran una investigació del succés.

tracking