SEGRE

POLÍTICA SOBIRANISME

Intercanvi de retrets entre ERC i Junts per la taula de diàleg

A l’esquerra, foto de Junqueras, i a la dreta, de Sànchez.

A l’esquerra, foto de Junqueras, i a la dreta, de Sànchez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president d’ERC, Oriol Junqueras, va assegurar ahir que la “millor” manera de “confrontar” amb el Govern central és participar en la taula de diàleg i va demanar a Junts que designi els seus representants entre els seus membres del Govern, ja que és una “paradoxa” que aquesta formació no hi participi. Així ho va dir en una entrevista al diari Ara, que es va mostrar “convençut” que hi ha membres del Govern en representació de Junts als quals si es proposés d’anar-hi “estarien encantats d’ajudar a fer que Catalunya avanci”. Va dir que creu possible que hi pugui haver un futur referèndum.

Per la seua part, el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, va respondre que Junts “ha estat vetat” de la taula de diàleg. “Paradoxal és que Oriol Junqueras oblidi que hem estat vetats. Siguem clars i no enganyem”, va dir, i també va afirmar que entrevistes com aquesta no ajuden el conjunt de l’independentisme i que ni amnistia ni autodeterminació no són motiu de diàleg amb el Govern central.

Carles Puigdemont va afirmar que l’objectiu és “tornar a Catalunya com a home lliure i aixecar la suspensió de la declaració unilateral d’independència” (DUI).

A l’esquerra, foto de Junqueras, i a la dreta, de Sànchez.

A l’esquerra, foto de Junqueras, i a la dreta, de Sànchez.SEGRE

tracking