SEGRE

PANORAMA

Detingut el fill de la dona assassinada a Ripoll

Pels Mossos d'Esquadra, en una zona boscosa de la localitat || Els serveis socials seguien la família per antecedents violents

Més de dos-cents veïns del municipi es van concentrar ahir per condemnar el crim.

Més de dos-cents veïns del municipi es van concentrar ahir per condemnar el crim.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir en una zona boscosa als voltants de Ripoll el presumpte autor de l’assassinat a ganivetades d’una dona de 46 anys ocorregut diumenge passat en aquesta localitat. Es tracta del fill de la víctima, de dinou anys, que els Mossos situen com el principal sospitós del crim i a qui es buscava des del dia de l’assassinat. El suposat autor hauria fugit amb una altra persona –que no tindria relació amb l’atac i que es va entregar voluntàriament hores després de l’homicidi– i, gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos el van localitzar i el van detenir.

La investigació apunta que va ser el jove que va matar la mare arran d’una discussió quan la dona va arribar a casa. Hores abans de l’arrest, més de dos-cents veïns de Ripoll es van concentrar a les portes de l’ajuntament per expressar la seua repulsa per l’assassinat. Van guardar cinc minuts de silenci en record de la veïna morta, mentre les banderes onejaven a mig pal a la façana de l’ajuntament, que va declarar aquest dilluns dia de dol oficial.L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va assegurar que el municipi està “consternat” per l’homicidi i va precisar que la família “estava sent objecte de seguiment per part dels serveis socials municipals”, i és que la policia ja va intervenir dos anys enrere, després que la dona rebés amenaces per part del jove.

tracking