SEGRE

SUCCESSOS VIOLACIÓ

A l'UCI la menor víctima d'una violació múltiple a Igualada i en busquen els autors

La jove de setze anys es troba ingressada amb importants esquinçaments i una fractura cranial || La policia intenta identificar un jove que suposadament l'acompanyava al sortir d'una discoteca

Més de 250 persones van condemnar ahir a Masquefa, on resideix la menor, la brutal agressió.

Més de 250 persones van condemnar ahir a Masquefa, on resideix la menor, la brutal agressió.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra proven de localitzar l’agressor o agressors que la matinada del passat 31 d’octubre van colpejar i violar brutalment una menor de setze anys, que es troba ingressada a l’UCI de l’hospital Sant Joan de Déu, en un polígon d’Igualada quan sortia d’una discoteca i es dirigia a l’estació de tren per tornar a casa de la seua mare a Vilanova i la Geltrú. La policia catalana, la principal hipòtesi de la qual és que en la violació va participar més d’una persona, es trobava ahir visualitzant les imatges de les càmeres de seguretat de les empreses de la zona on la jove va ser trobada per provar d’obtenir alguna pista sobre el succés. Les amigues que es trobaven amb l’adolescent la nit dels fets van afirmar als Mossos d’Esquadra que aquesta va sortir del local acompanyada d’un home, a qui s’està mirant d’identificar.

El local on van tenir lloc els fets també està col·laborant amb els agents per si poguessin aportar alguna informació rellevant. La família de la jove agredida, que es troba commocionada pels fets, va demanar també col·laboració ciutadana a tota aquella persona que pugui tenir informació sobre l’ocorregut. També van explicar que la menor es troba conscient, però que no recorda res del que li va passar aquella nit.

A més van expressar la seua immensa preocupació per les seqüeles psicològiques que aquest episodi pugui ocasionar-li a la seua filla.La menor de setze anys va ser trobada dilluns al matí despullada i inconscient tirada en un descampat pròxim a l’estació de tren per un camioner, que va ser el que la va assistir i va donar la veu d’alarma. L’estat de la menor era tan preocupant que el conductor va arribar a pensar que estava morta. El Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la noia immediatament a l’hospital d’Igualada, però d’allà la van portar al Sant Joan de Déu de Barcelona.

Segons el comunicat mèdic, la jove va patir diversos esquinçaments importants i té una fractura cranial. És per això que els metges coincideixen amb la hipòtesi de la policia que l’adolescent va ser atacada per més d’una persona.Mentre a les localitats de Masquefa, on treballa el pare de la víctima, i Vilanova es convocaven concentracions de repulsa a l’agressió, representants de la Generalitat i de l’Executiu central van mostrar el seu “total rebuig i repulsa” a la “brutal violació”, van recordar que “no és un cas aïllat” i van demanar que s’acabés amb aquesta xacra.

Detingut per colpejar i llançar una dona al buit a Lugo

La Policia Nacional va detenir dilluns un home per agredir i tirar una dona al buit des d’una altura de dotze metres a Lugo.

Els fets van succeir diumenge a la matinada, quan la víctima i l’agressor, que s’havien conegut en un bar de copes, es van dirigir a la muralla medieval que es troba a la ciutat. Allà, segons s’extreu de les primeres investigacions, el noi va colpejar la jove després d’una discussió i aquesta va caure des d’una altura de dotze metres al pati interior d’un habitatge situat sota la muralla. L’home va marxar del lloc i va abandonar allà a la víctima en estat greu, tenia una cama trencada i diverses vèrtebres i el canell fracturats, sense prestar-li socors.

Hores després un transeünt que passejava pels voltants de la muralla va sentir els crits de socors de la dona i va anar a ajudar-la. L’agressor va ser detingut poc després acusat de delictes de lesions greus i omissió del deure de socors.

tracking