SEGRE

Els Pressupostos de 2022 superen la seua primera votació

Les esmenes de totalitat han estat rebutjades amb els vots d’ERC, PNB i PDeCAT, entre d’altres

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, el segon dia de debat de totalitat dels pressupostos generals de l'Estat.

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, el segon dia de debat de totalitat dels pressupostos generals de l'Estat.Congreso de los Diputados

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de Pressupostos Generals de l’Estat de 2022 ha superat aquest dijous al Congrés la seua primera votació amb el rebuig de les set esmenes de totalitat dels partits que buscaven tombar els nous comptes i tornar-los al Govern espanyol. Per a això, l’Executiu de PSOE i Unidas Podemos ha sumat els vots d’Esquerra Republicana, el PNB, EH-Bildu, el PDeCAT, Más País-Equo, Compromís, Nueva Canarias, el BNG, el PRC i Teruel Existe.

A favor de la devolució dels comptes han votat el PP, Vox, Ciutadans, Junts, la CUP, UPN, Fòrum Astúries i Coalició Canària. Totes aquestes formacions, a excepció d’UPN, havien registrat esmena a la totalitat als comptes. A partir d’ara, el Congrés començarà la discussió del contingut del projecte, a través de les esmenes parcials. Per a això, els grups tenen fins aquest divendres 5 de novembre per registrar les seues aportacions.

tracking