SEGRE

Estat i Generalitat pacten augmentar en 3.739 agents la plantilla dels Mossos

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i el ministre d'Interior, Fernando Grande Marlaska, entre altres, durant la reunió.

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i el ministre d'Interior, Fernando Grande Marlaska, entre altres, durant la reunió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern espanyol i la Generalitat han acordat aquest divendres ampliar el sostre de la plantilla dels Mossos d’Esquadra fins els 22.006 agents, el que en suposa 3.739 més que el màxim de 18.267 que es mantenia des que el 2006 es va fixar l’anterior límit.

Així ho ha anunciat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, després de la reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya, que s’ha celebrat aquest divendres en el Palau de la Generalitat, encapçalada pel president català, Pere Aragonès, i en presència del ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i els comandaments policials.

Elena ha destacat la importància d’aquest acord i s’ha compromès a incrementar anualment la plantilla dels mossos en 800 agents fins arribar al límit que s’ha pactat avui.

tracking