SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Un home perd la vida tirotejat en ple carrer a Cerdanyola del Vallès

Agents davant del punt on l’home va ser tirotejat.

Agents davant del punt on l’home va ser tirotejat.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d’uns cinquanta anys va ser assassinat a trets ahir al matí en un carrer de Cerdanyola del Vallès. Els fets van succeir cap a les vuit del matí quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un veí que alertava que hi havia un home inconscient estès a la via pública i que presentava ferides que podrien ser impactes de bala. Fins al lloc es van traslladar diverses patrulles de la policia catalana i tres unitats del Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) que van intentar reanimar sense èxit la víctima, que finalment va acabar morint a causa de la gravetat de les ferides.

L’home hauria rebut fins a quatre impactes de bala per l’esquena per part d’un home que el va assaltar quan estava entrant en un bar, al qual anava cada matí després de deixar el fill a l’escola. Segons van apuntar alguns testimonis a diversos mitjans, l’autor dels trets hauria fet ús d’un silenciador a l’arma. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació.

El cas es troba sota secret de les actuacions i, tot i que encara no es descarta cap hipòtesi, els investigadors creuen que podria tractar-se d’una venjança. Al tancament d’aquesta edició no s’havia detingut cap sospitós.

tracking