SEGRE

Troben traces de cocaïna a gairebé tots els banys del Parlament britànic

La Cambra dels Comuns britànica va aprovar ahir a la nit unes eleccions el 12 de desembre.

La Cambra dels Comuns britànica va aprovar ahir a la nit unes eleccions el 12 de desembre.EFE/EPA/JESSICA TAYLOR / UK PARLIAMENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Cambra dels Comuns, Lindsay Hoyle, informarà la policia perquè investigui sobre traces de cocaïna trobades en la gran majoria de lavabos del Parlament britànic. Hoyle va declarar que espera que s’apliqui la llei de manera “completa i efectiva”, després que el diari The Sunday Times revelés que onze dels dotze lavabos sotmesos a prova al palau de Westminster van donar positiu per restes de droga. “Les informacions sobre consum il·lícit de drogues al Parlament (...) són profundament preocupants i les elevaré amb urgència a la Policia Metropolitana aquesta setmana”, va declarar el president de la Cambra Baixa a la BBC.

Aquestes revelacions arriben abans que el Govern anunciï un pla per lluitar contra el consum de drogues il·legals entre la població. L’Executiu proporcionarà rehabilitació als addictes al crac i l’heroïna per evitar possibles delictes i reforçarà la persecució de les xarxes de venda al detall de drogues, que impliquen moltes vegades menors, en la seua nova estratègia antidroga a deu anys.

tracking