SEGRE

El ministre Manuel Castells deixa el govern espanyol per motius de salut

L’exregidor de l’Ajuntament de Barcelona Joan Subirats serà el seu substitut

El fins avui ministre d'Universitats, Manuel Castells, en una imatge del passat 15 de desembre.

El fins avui ministre d'Universitats, Manuel Castells, en una imatge del passat 15 de desembre.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Universitats, Manuel Castells, deixa el govern espanyol per motius de salut, segons ha avançat aquest dijous a la tarda eldiario.es. Castells va entrar al Consell de Ministres a proposta dels comuns i era un dels cinc ministres de la quota d'Unides Podem. Durant els gairebé dos anys a l'executiu presidit de Pedro Sánchez, el titular d'Universitats ha impulsat la coneguda com a 'llei Castells' o llei de convivència universitària, que ha aixecat l'oposició d'algunes organitzacions estudiantils i contra la qual s'ha fet vaga aquest mateix dijous.

Castells és catedràtic de Sociologia i d'Urbanisme i és considerat un dels autors de referència en el camp de l'estudi de la societat de la informació.

Joan Subirats, el substitut

L’exregidor de l’Ajuntament de Barcelona en el Govern d’Ada Colau Joan Subirats substituirà al fins ara ministre d’Universitats, Manuel Castells, que abandona el seu càrrec, han explicat fonts coneixedores a Europa Press.

Les fonts ja citades han concretat a Europa Press que Castells va comunicar que "per motius de salut" la seua renúncia s’havia de realitzar abans de final d’any i els comuns han apostat per situar al número dos de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al seu lloc.

tracking