SEGRE

Successos

Un ciclista apunyala un taxista després d'una baralla a la Rambla de Barcelona

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEM

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ciclista ha provocat diverses ferides per una agressió amb arma blanca a un taxista a la Rambla de Barcelona després de què ambdós hagin protagonitzat una baralla, després de la qual cosa la víctima ha estat traslladada a un hospital sense que es temi en principi per la seua vida.

Segons han informat Efe fonts dels Mossos, l’agressió s’ha produït cap a les 10,30 hores d’aquest dijous en la cèntrica Rambles de la capital catalana, a l’altura del mercat La Boqueria.

Per causes que s’estan investigant, s’ha produït una disputa entre el ciclista i el taxista, que ha derivat en una agressió amb arma blanca del primer contra la víctima.

El taxista ha patit diverses ferides per arma blanca en diferents zones del cos, i els agents de la policia catalana que s’han desplaçat fins el lloc dels fets li han realitzat els primers auxilis i li han practicat un torniquet a una mà per parar l’hemorràgia, fins que han arribat els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos busquen ara l’autor d’aquesta agressió, un ciclista, gràcies a la descripció física facilitada per diversos testimonis. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets i determinar l’origen de la baralla, els motius del qual es desconèixer ara per ara.

tracking