SEGRE

Batet, positiu per covid, no podrà presidir aquest dimarts el ple del Congrés

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet.

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha donat positiu per covid, de manera que no podrà presidir demà dimarts la sessió plenària de la Cambra Baixa, última de l’any, en la qual s’aprovaran definitivament els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2022. Al seu lloc, ocuparà la presidència el vicepresident primer del Congrés, Alfonso Rodríguez de Celis, han informat fonts de la Cambra Baixa, que també han explicat que Batet "es troba bé i confinada a casa seua".

L’absència de la presidenta de l’hemicicle, a l’igual d’altres diputats també infectats pel coronavirus, no serà impediment per a la votació definitiva dels comptes públics perquè avui s’habilitarà el vot telemàtic per a tots els diputats, igual com es va fer la setmana passada.

El ple, que començarà a les 12,30 hores, ha estat convocat per donar el vistiplau definitiu als pressupostos després que el Senat incorporés una esmena al projecte, per valor d’1,6 milions d’euros, per promocionar i protegir les llengües cooficials i minoritàries que es parlen a Espanya.

tracking