SEGRE

Atrinxerat amb ostatges l'home buscat per assassinar la seua parella a Elx

Barrio de Los Palmerales de Elche dónde el pasado día 25 una mujer paraguaya fue hallada muerta de un disparo en un crimen de violencia machista. EFE/Morell

Barrio de Los Palmerales de Elche dónde el pasado día 25 una mujer paraguaya fue hallada muerta de un disparo en un crimen de violencia machista. EFE/MorellEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home buscat per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil des del passat dia de Nadal per presumptament assassinar a Elx (Alacant) d’un tret al cap a la seua parella, una dona paraguaiana de 25 anys, s’ha atrinxerat en un habitatge de la ciutat il·licitana, possiblement amb ostatges.

Fonts policials han informat a EFE que aquest home té, almenys, una escopeta i que ha realitzat diversos trets contra els agents de la Policia Nacional que formen part del dispositiu que envolta l’habitatge, situat en el número 5 de l’avinguda Ausías March, sense que en principi hi hagi ferits. Les forces de seguretat han activat el protocol d’actuació davant d’"incidents crítics" amb efectius especialistes en la resolució d’aquest tipus de situacions.

Aquest home era objecte d’una intensa recerca des que va ser trobada la víctima mortal el passat dia de Nadal, el 25 de desembre, cap a les 23 hores amb un tret al cap en un domicili del barri de Los Palmerales d’Elx, una zona d’atenció social preferent per baixos recursos.

La dona va deixar dos orfes un nen de 10 anys i una nena de 3, i s’ha convertit en l’assassinada en mans de les seues parelles o exparelles número 43 en el que va de 2021 i la 1.125 des que es van començar a recopilar dades, el 2003.

Barri de Los Palmerales d’Elx, on el dia 25 es va trobar el cadàver de la dona.

Barri de Los Palmerales d’Elx, on el dia 25 es va trobar el cadàver de la dona.EFE/MORELL

tracking