SEGRE

Marc Solsona diu que hi ha "falta de previsió a l'hora d'afrontar la sisena onada"

Marc Solsona, en una imatge d'arxiu.

Marc Solsona, en una imatge d'arxiu.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general adjunt del PDeCAT i també alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha criticat aquest dilluns que hi ha hagut manca de previsió en el proveïment de test d’antígens, la qual cosa ha creat dificultats per aconseguir-los en alguns casos, i ha alertat d’una "bretxa de diagnòstic" que també atribueix que no tinguin un preu públic. "Els test d’avui s’estan convertint en les mascaretes de fa 20 mesos, és difícil entendre la falta de previsió a l’hora d’afrontar la sisena onada", ha retret en una roda de premsa a la seu del partit. Ha reclamat "ajuts per a aquesta bretxa diagnòstica, perquè es minimitzi al màxim possible" la diferència en la facilitat per accedir a aquestes proves.

Respecte a la reforma laboral que prepara el Govern espanyol, l’ha titllat de reforma estètica i ha avisat que els diputats de la seua formació al Congrés presentaran esmenes "que puguin abordar realment els problemes del mercat laboral".

En preguntar-se-li per la marxa de la fins ara secretària general del PDeCAT, Carme Chacón, ha explicat que ell i la direcció executiva assumiran les funcions fins que el partit es reorganitzi "en les properes setmanes", i ha assenyalat que els estatuts de la formació ja ho preveuen així.

tracking