SEGRE

SUCCESSOS CRIMINAL

Cau una xarxa d'explotació sexual de menors

A Madrid, també venien drogues

La Policia Nacional va confiscar diners en efectiu, armes i droga.

La Policia Nacional va confiscar diners en efectiu, armes i droga.POLICÍA NACIONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut 37 persones que formaven un grup criminal dedicat a l’explotació sexual de menors d’edat, els quals prostituïen i utilitzaven per a la venda de drogues. Deu joves d’entre 14 i 16 anys van ser alliberades. Les autoritats vinculen quatre d’elles a centres de menors de la Comunitat de Madrid i una altra a un centre de Guadalajara.

No obstant, fonts de l’Executiu regional van afirmar que les víctimes no estaven sota la seua tutela. Els membres de la banda hi contactaven a través d’internet i posteriorment les utilitzaven per oferir serveis sexuals a clients a qui subministraven drogues. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar l’ingrés a presó de vuit d’ells.La investigació va començar el mes d’abril passat, quan els agents van descobrir que una menor s’escapava amb assiduïtat del seu lloc de residència.

Durant les seues absències mantenia relacions sexuals amb persones majors d’edat a canvi de diners o de drogues.Entre els escorcolls realitzats destaca una perruqueria a Puente de Vallecas que comptava amb un zulo ocult on, pel que sembla, es duien a terme les pràctiques sexuals.

tracking