SEGRE

Vox passejarà un bus per Catalunya per "assenyalar" la immigració il·legal i la vincula amb la inseguretat ciutadana

El partit d'extrema dreta parla de "traslladar esperança" davant d'un context de "degradació" social i política

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga.

Vox passejarà un bus per Catalunya per "assenyalar" la immigració il·legal i la vincula amb la inseguretat ciutadanaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vox passejarà un bus per Catalunya per "assenyalar" la immigració il·legal i ho vincula amb la inseguretat ciutadana. Els de Santiago Abascal a Catalunya parlen d'una suposada Barcelona "entregada" al moviment "okupa" que, a la vegada, aprofiten per vincular-la amb el narcotràfic i la immigració il·legal. La cadena de fets que argumenten sosté que els narcopisos i la immigració no regulada comporten directament problemes de convivència i delinqüència. La formació entén que en aquests barris els joves que hi viuen ho fan "entre inseguretat". Per aquest motiu, han decidit passejar un autobús per totes les demarcacions del país per evidenciar la problemàtica que denuncien.

El president de Vox a Catalunya, Ignacio Garrgia, creu que "s'ha de traslladar esperança" amb una campanya que pretén recórrer diferents poblacions del territori català. El partit ha decidit que ho farà amb un autobús, completament vestit amb un vinil de color verd i serigrafiat amb la frase "amb nosaltres tindries un barri segur". D'aquesta forma, Vox reclamarà "més policies i més seguretat" als carrers amb l'objectiu d'aconseguir més "llibertat". Garriga creu que als partits en el Govern no els interessen els problemes que pateixen els ciutadans en els barris. A tall d'exemple de ciutats amb aquests barris que asseguren que proliferen, han dit que Barcelona "és un experiment progressista" i que l'Ajuntament "entrega" la ciutat al "moviment ocupa" vinculant aquesta hipòtesi amb problemes de convivència i "delinqüència".

El partit de dreta extrema considera que els catalans no volen "xerrades d'eco feminisme". "S'ha de parlar clar", ha exclamat Garriga.

Presentació ajornada

La presentació de l'autobús estava programada per aquest dimecres, però es va haver de suspendre perquè el vehicle va punxar una roda, perquè tampoc tenien els permisos corresponents per poder estacionar davant al Parc de la Ciutadella i perquè el conductor del vehicle no tenia el permís de conducció reglamentari. En la roda de premsa, Ignacio Garriga n'ha responsabilitzat l'empresa que els hi gestiona el lloguer de l'autobús.

tracking