SEGRE

L'OTAN envia més bucs i avions de combat a l'est d'Europa

Diversos estats membre de l'aliança, entre ells Espanya, reforcen el desplegament militar per la crisi a Ucraïna

La fragata Blas de Lezo salpa de l'Arsenal Militar de Ferrol per dirigir-se al mar Negre davant de l'escalada de tensió entre Rússia i Ucraïna.

La fragata Blas de Lezo salpa de l'Arsenal Militar de Ferrol per dirigir-se al mar Negre davant de l'escalada de tensió entre Rússia i Ucraïna.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Organització del Tractat de l'Atlàntic Nord (OTAN) enviarà més bucs i avions de combat a l'est d'Europa. El secretari general de l'OTAN, Jens Stoltenberg, ha celebrat aquest dilluns que diversos estats membre de l'aliança hagin reforçat la seva presència militar a la zona per la crisi a Ucraïna. A part d'Espanya, que està enviant un vaixell al Mar Negre i contempla participar en un desplegament aeri a Bulgària, Països Baixos enviarà dos avions a Bulgària, Dinamarca una fragata al Mar Bàltic i França està disposada ajudar amb més tropes a Romania. "Sempre respondrem a qualsevol deteriorament de la seguretat al nostre entorn", ha avisat Stoltenberg davant el risc que Rússia pugui envair Ucraïna o fer altres moviments a la regió.

tracking