SEGRE

Guerra a Ucraïna

Abramóvitx i negociadors ucraïnesos podrien haver estat enverinats

Segons informació publicada pel Wall Street Journal

Abramóvitx i negociadors ucraïnesos podrien haver estat enverinats

Abramóvitx i negociadors ucraïnesos podrien haver estat enverinatsEFE/Anthony Anex

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El magnat rus Roman Abramóvitx i dos enviats ucraïnesos que van participar en les negociacions amb Moscou van desenvolupar símptomes d’un possible enverinament després d’una reunió a Kíív el mes passat, segons el diari The Wall Street Journal, que cita "fonts pròximes amb l’assumpte".

Els símptomes apareguts en els tres casos van ser ulls envermellits, llagrimeig constant i molest i descamació a la pell de les mans i la cara, segons el rotatiu, que atribueix el possible atac a "elements radicals de Moscou" que provaven de boicotejar aquestes negociacions. Malgrat aquests símptomes, les seues vides no corren perill i tots ells estan evolucionant positivament.

Abramóvitx  va estar viatjant entre Lviv, Moscou i altres capitals en els seus esforços de mediació entre els governs rus i ucraïnès, i encara que es va reunir amb el president ucraïnès, Volodimir Zelenski, aquest últim no va resultar afectat, segons va confirmar el seu portaveu, citat pel diari. Les fonts van precisar que era difícil determinar si el possible enverinament va ser causat per un agent químic o biològic, o si es va tractar d’una radiació electromagnètica.

tracking