SEGRE

SUCCESSOS DOBLE PARRICIDI

Troben morta a ganivetades una parella a Guadalajara

Un fill del matrimoni és el presumpte autor del crim i estaria detingut || Va confessar a un veí de les víctimes els fets

Un agent de la Guardia Civil.

Un agent de la Guardia Civil.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil investiga la mort d’un home i una dona d’uns 70 anys que van ser trobats ahir morts i amb signes de violència al seu domicili de la localitat de Brihuega, a Guadalajara. El presumpte autor dels fets seria un fill del matrimoni, que després d’assassinar-los a ganivetades s’hauria dirigit a casa d’un veí per confessar-li el crim. Precisament va ser aquest últim qui va donar la veu d’alarma als serveis d’emergències.

Els fets van succeir al voltant de les quatre de la tarda a l’habitatge familiar, situat al passeig del Cronista Antonio Pareja Serrada d’aquest petit municipi de poc més de 2.400 habitants. Després de rebre l’avís del veí, es van desplaçar fins al lloc dels fets una patrulla de la Guàrdia Civil, un metge d’Urgències i una ambulància de Suport Vital Bàsic, que no van poder fer res més que certificar la mort de la parella. Els cossos d’ambdós presentaven ferides d’arma blanca, i estaven ensangonats i freds, per la qual cosa les primeres hipòtesis apunten al fet que el crim podria haver-se comès diverses hores abans de trobar-se els cadàvers.

Segons va apuntar el diari Abc, el presumpte autor dels fets, el fill de la parella, ja hauria estat detingut.Els veïns d’aquesta petita localitat castellanomanxega es van mostrar consternats arran del succés, ja que malgrat que el matrimoni assassinat vivia a Madrid, passava llargues temporades residint a la casa on ambdós van ser trobats morts.La regidora d’Igualtat i Sanitat, Rebeca Cepero, va assenyalar que el poble es va quedar commocionat per la notícia. “Estem bastant consternats i nerviosos per aquest succés i l’enrenou que està ocasionant al poble”, va apuntar.

Rebeca Cepero va subratllar que encara no hi havia informació exacta dels fets ocorreguts. En aquest sentit, va dir que estan pendents que la Guàrdia Civil i el servei mèdic forense els confirmin quin tipus de violència hi ha darrere d’aquestes morts, malgrat que, des que es va esdevenir el crim, pel poble s’escolten versions diferents del parricidi.

tracking