SEGRE

BURJASSOT

Detingut un cinquè menor per les violacions a 2 nenes a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut un jove de 16 anys per la seua suposada implicació en la violació de 2 de menors. Tots els detinguts, que ja són 5, són menors i del barri de Burjassot, València

Detingut un cinquè menor per les violacions a 2 nenes a Burjassot

Detingut un cinquè menor per les violacions a 2 nenes a BurjassotEFE/ Kai Forsterling

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Augmenta el nombre de detinguts per la suposada violació a dos nenes a la localitat valenciana de Burjassot. Es tracta d’un noi de 16 anys que ha estat detingut per la Policia Nacional. Amb aquest, ja són 5 detinguts en aquest cas, tots ells menors.

Així ho han confirmat a EFE fonts policials, segons les quals l’últim arrest es va produir poc abans de les deu de la nit, sense que fins el moment s’ofereixin més dades sobre les circumstàncies i el lloc del succés ni les edats de les víctimes, de les quals només s’ha confirmat que tenen menys de 16 anys.

Els diaris "Llevant-EMV" i "Les Províncies" afegeixen aquest dijous que els cinc arrestats viuen al mateix barri de Burjassot i que s’ha reforçat la presència policial a la zona per evitar aldarulls arran d’aquestes detencions.

Els altres quatre arrestos es van produir durant la tarda de dimecres i afecten a nois d’entre 15 i 17 anys, tot això en el marc d’un cas de què s’ha fet càrrec la Unitat d’Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional.

Segons va avançar dimecres el diari "Llevant-EMV", la violació grupal a una nena de 12 anys i una violació individual a una altra menor de la mateixa edat van ocórrer al mateix lloc, després que les nenes quedessin amb dos joves a través de la xarxa social Instagram.

Segons aquest diari una de les nenes va ser violada per un dels joves, després del que va aconseguir abandonar la casa i va avisar a una tercera amiga, que va alertar els seus pares del que passava, mentre que uns altres quatre joves amics dels dos primers van anar al lloc i haurien violat en grup l’altra nena.

Durant aquest dimecres, els mitjans de comunicació han fotografiat i gravat una casa abandonada com a possible lloc dels fets, un immoble situat al costat del límit amb el proper municipi de Godella i al costat d’un parc freqüentat per adolescents, encara que la Policia encara no ha confirmat que el succés s’hagi comès en aquest enclavament, sobre el qual no pesa cap precinte policial.

tracking