SEGRE
El rei Joan Carles reapareix en el Nàutic de Sanxenxo

El rei Joan Carles reapareix en el Nàutic de SanxenxoEFE/Lavandeira Jr.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rei Joan Carles I ha arribat a les 12:29 hores d’aquest divendres al Real Club Nàutic de Sanxenxo, al costat del seu amic personal i amfitrió Pedro Campos, i ha estat rebut amb una bandera d’Espanya que onejava d’un dels balcons i efusives salutacions.

"Visca el rei", "visca la infanta, infanta, infanta," han estat els principals càntics en posar un peu en aquest recinte esportiu, on tant el monarca com el seu fill gran han saludat a tots els presents i el rei Joan Carles, que ha caminat amb dificultat, s’ha portat la mà al cor en senyal d’agraïment.

La infanta Elena s’ha cobert amb una gorra roja mentre que el rei Joan Carles, vestit amb una armilla, pantalons rojos i esportives, ha optat finalment per sortir a cara descoberta per trobar-se amb tota la gent que allà ho estava esperant. Una periodista va aconseguir entregar-li uns esclops com a obsequi.

A les instal·lacions del club es viu des de primera hora amb expectació màxima la presència de l’emèrit, que dijous a la tarda va arribar a aquesta localitat de Pontevedra després de 21 mesos vivint fora d’Espanya.

Després de 654 dies a Abu Dhabi, el pare de Felip VI va tornar al seu país per a disfrutar d’una de les seues passions més grans, la vela.

tracking