SEGRE

Successos

Quatre morts i diversos ferits en un tiroteig a la ciutat nord-americana de Tulsa

Quatre morts i diversos ferits en tiroteig a la ciutat nord-americana de Tulsa

Quatre morts i diversos ferits en tiroteig a la ciutat nord-americana de TulsaFoto de archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Almenys quatre persones van morir i algunes van resultar ferides aquest dimecres en un tiroteig ocorregut en un hospital de la ciutat nord-americana de Tulsa (Oklahoma), en el qual l’agressor va perdre la seua vida, va informar la Policia local. "Podem confirmar que quatre persones han mort, inclòs el tirador, en el tiroteig ocorregut a les instal·lacions del Saint Francis," va assegurar la Policia en un breu comunicat difós a les xarxes socials.

La nota va agregar que encara hi ha agents registrant l’edifici, però no va oferir més detalls sobre les identitats de les víctimes ni de l’agressor, ni tampoc sobre el mòbil de l’atac. Anteriorment, les forces de seguretat havien informat que l’agressor, que anava armat amb un rifle, havia mort. El comunicat tampoc no detalla el nombre de persones que han resultat ferides, mentre que el canal de televisió local News On 6 indica que una es troba en estat crític.

Aquest nou tiroteig té lloc mentre el país continua reposant-se de la massacre ocorreguda el passat 24 de maig, quan 19 nens i dos professores van ser assassinats per trets d’un jove de 18 anys en una escola d’Uvalde (Texas), on l’agressor va ser abatut després per la policia.

El president dels Estats Units, Joe Biden, va prometre aquest dimarts que es reunirà amb membres del Congrés per tractar la qüestió del control de les armes de foc, després de l’ocorregut a Uvalde, el tiroteig escolar més mortífer succeït als Estats Units des del de Sandy Hook, en el qual van morir 27 persones, el desembre de 2012.

tracking