SEGRE

Successos

L'assassí de Santovenia (Valladolid) està atrinxerat amb el seu gendre

Després de matar un veí i ferir un guardia civil amb una arma de foc, s'ha tancat a casa amb el gendre com a ostatge

Els fets de Santovenia han deixat ja 2 víctimes mortals.

Els fets de Santovenia han deixat ja 2 víctimes mortals.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que aquesta matinada ha matat a un altre amb una arma de foc en un portal d’un bloc d’habitatges de Santovenia de Pisuerga (Valladolid) es troba atrinxerat a la seua casa amb el seu gendre, mentre el guàrdia civil que va disparar està en estat greu, encara que estable, segons han informat Efe fonts de la investigació.

La Guàrdia Civil manté acordonada la zona i des de les 3 d’aquesta matinada intenta negociar amb l’autor dels trets perquè surti de l’habitatge, mentre prepara un possible assalt a la casa si no deposa la seua actitud.

Fonts de la investigació apunten a una baralla entre veïns i descarten, de moment, que es tracti d’un assumpte de drogues. Pel que sembla, el presumpte homicida viu al pis baix del bloc on va disparar el mort, el domicili del qual es troba al tercer pis, i després de disparar-lo s’ha refugiat a la seua pròpia casa.

El succés s’ha conegut sobre un quart i cinc de dos de la matinada d’aquest divendres, quan agents de l’institut armat han sol·licitat assistència mèdica a l’1-1-2 per a un home d’uns 45 anys, que estava inconscient després d’haver estat ferit amb una arma de foc en un carrer de la localitat, i que finalment va morir.

La Delegació del Govern ha explicat que després de l’homicidi, que ha passat al portal de l’immoble del mort, el presumpte autor ha sortit fugint i s’ha tancat a casa seua, on està atrinxerat amb la parella de la seua filla i des de la qual hauria disparat un guàrdia civil, que ha resultat ferit de gravetat. Testimonis directes han explicat a Efe que han vist com l’home estava esperant la víctima al portal i, quan ha arribat, l’ha disparat.

En escoltar els trets, el fill de la víctima, que en aquell moment es trobava a casa, ha baixat a l’entrada i s’ha trobat el seu pare greument ferit; l’assassí, segons els testimonis, li ha apuntat i ha intentat disparar, però l’arma s’ha encasquetat i ha sortit corrents cap al seu habitatge en la planta baixa, on es troba atrinxerat.

tracking