SEGRE

Successos

A l'UCI en estat greu una dona cremada en una 'escape room' de Granada

Imatge d'arxiu de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

A l'UCI en estat greu una dona cremada en una 'escape room' de Granada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dona de 42 anys que pateix cremades després de ser ruixada en un joc en una 'escape room' de Cajar, a l'àrea metropolitana de Granada, amb un líquid que portava gasolina segueix ingressada a la Unitat de Cremats del Hospital Universitario Virgen del Rocio de Sevilla.

Així ho han confirmat fonts de la Delegació de Salut de la Junta d’Andalusia a Granada a Europa Press. Per la seua part, la Guàrdia Civil investiga els fets, que van succeir aquest diumenge passat a la nit.

Un dels jocs d'aquest 'escape room' consistia a rebre el que en principi havia ser aigua d'una galleda, si bé el líquid va resultar ser inflamable al contacte amb el foc, per la qual cosa la dona es va cremar. S'estudien diverses hipòtesis, partint de la base que hauria pogut ser un accident. La ferida va ser traslladada a un centre sanitari a Granada, si bé, atès l’estat en principi molt greu a causa de les cremades, se la va portar posteriorment en helicòpter a la Unitat de Grans Cremats del Virgen del Rocío de Sevilla.

tracking