SEGRE

Successos

Són cinc els ferits del Medusa Festival que romanen hospitalitzats

Són cinc els ferits del Medusa Festival que romanen hospitalitzats

Són cinc els ferits del Medusa Festival que romanen hospitalitzatsEFE/Natxo Frances

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Conselleria de Sanitat ha informat que són cinc les persones que romanen hospitalitzades després de resultar ferides aquesta matinada en caure diverses estructures dels escenaris del Festival Medusa de Cullera.

Segons fonts sanitàries, la persona que ha estat traslladada a l’hospital de Sagunto i la que estava pendent de valoració a l’Hospital Clínic de València han quedat ingressades per fractura.

Les altres tres persones ferides romanen als hospitals Clínico de València, la Ribera d’Alzira (València) i Sant Joan d’Alacant (Alacant).

A l’Hospital de la Ribera es troba ingressada una jove de 19 anys que té la columna vertebral fracturada i que serà intervinguda quirúrgicament; en el Clínic dos joves de 19 i 20 anys amb fractura de tíbia la primera i possiblement de pelvis la segona; i respecte als hospitalitzats a Sagunto i Sant Joan d'Alacant no s’han facilitat dades.

Després de produir-se l’accident, la Conselleria de Sanitat ha atès 32 persones en diversos hospitals de València i Alacant.

tracking