SEGRE

Successos

Troben penjat a la seua cel·la a l'acusat del triple crim de Valladolid

L'acusaven de la mort violenta de la seua dona, de la seua sogra i d'un altre home

Troben penjat a la seua cel·la a l'acusat del triple crim de Valladolid

Troben penjat a la seua cel·la a l'acusat del triple crim de ValladolidEFE/ Nacho Gallego

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home de 43 anys que des d’aquest dimarts passat es trobava a la presó de Villanubla de Valladolid acusat de la mort violenta de la seua dona, de la seua sogra i d’un altre home ha estat trobat penjat a la seua cel·la, segons han informat Efe fonts pròximes al cas.Pel que sembla, l’home s’hauria penjat amb un llençol, segons aquestes mateixes fonts, que han explicat que l’home havia sortit feia poc d’aquesta mateixa presó on havia complert condemna per altres delictes. L’home es trobava en període d’observació i sol en una cel·la d’aquest centre penitenciari.

D’altra banda, fonts penitenciàries han confirmat a Efe que la tarda d’aquest dimecres s’ha produït la mort d’un reclús al centre penitenciari de Valladolid, però no han facilitat la identitat del mort. Les mateixes fonts han avançat que s’ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies i l’autoritat judicial ja ha estat informada d’aquesta mort.

Dissabte passat a la tarda, una dona, de 78 anys, i la seua filla, de 54, van ser trobades mortes, una d’elles amb ferides d’arma blanca, després d’un incendi originat al seu habitatge de Valladolid, mentre que un home, de 72 anys, també va aparèixer mort per arma blanca en un altre incendi declarat en un habitatge pròxim.

L’acusat, marit de la dona de 54 anys i que va ser detingut el mateix dissabte a la nit, va negar l’autoria dels fets que se li atribuïen durant la seua declaració al Jutjat d’Instrucció 4 d’aquest dimarts passat. Després de la seua declaració, durant una hora i mitja aproximadament, el ministeri públic va sol·licitar el seu ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança, opció per la qual es va decidir el Jutjat, mentre el lletrat del detingut va demandar la seua posada en llibertat.

Després de la seua compareixença davant el jutge, el forense va prendre mostres de l’ADN a l’arrestat, que va sortir de l’edifici judicial en un furgó de la Guàrdia Civil per al seu trasllat a la Presó Provincial de Valladolid. El jutge li imputava els delictes contra la vida (homicidi o assassinat), incendi, danys, contra la salut pública, robatori amb violència i lesions. La dona de 54 anys que va resultar morta havia denunciat per maltractaments el seu marit, però no tenia una ordre de protecció. L’home de 72 anys que van ser trobats morts i que van morir després de ser apunyalat, igual que la parella del suposat autor, sí coneixia el detingut, encara que de moment es desconeix perquè, mentre que algunes fonts apunten temes de drogues. 

Va ser a les 16:25 hores del passat 13 d’agost quan una trucada va alertar la Sala de la Policia Nacional, procedent del Servei d’Emergències 112, que s’havia declarat un incendi en un habitatge del carrer Marquès de Santillana, al barri de La Rondilla, per la qual cosa van acudir al lloc del succés dotacions policials i el servei de bombers. Una vegada extingit l’incendi, va ser trobat a l’interior del domicili el cadàver calcinat d’un home, que presentava signes de mort violenta, en concret d’apunyalament.

A les 16:30 hores, es va rebre a la mateixa Sala la trucada d’una dona que, des del seu telèfon mòbil, indicava que no sabia el que li passava a la seua filla, que es trobava en una casa ubicada al carrer Linares, on també es va declarar un incendi. Una vegada extingit el foc, els agents van trobar a l’interior del domicili els cadàvers calcinats de dos dones, un d’ells també amb signes de mort violenta, de ferides d’arma blanca.

Més tard, a les 23:00 hores al carrer Góngora, molt a prop d’on es van produir els dos successos, la Policia va detenir l’home de 43 anys perquè suposadament va agredir dos matrimonis d’avançada edat amb la intenció d’entrar a les seues cases. La primera de les agressions es va produir sobre les 22:30 hores, al carrer Amor de Déu i, la segona, a les 22:50 hores, al carrer Gutiérrez de Cetina. Aquest últim matrimoni va haver de ser traslladat a l’hospital a causa de les lesions que ambdós van patir, i segons la investigació de la Policia Nacional, la intenció de l’agressor era introduir-se als domicilis de les seues víctimes, cosa que no va aconseguir.

tracking