SEGRE

SUCCESSOS ASSASSINATS

Almenys deu morts i quinze ferits per apunyalaments al Canadà

Els cadàvers es van trobar en tretze llocs diferents al centre del país || La policia identifica els dos presumptes autors, que estan en cerca i captura

Damien Sanderson (esquerra) i Myles Sanderson, buscats com a presumptes autors dels atacs.

Damien Sanderson (esquerra) i Myles Sanderson, buscats com a presumptes autors dels atacs.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys deu persones van morir i quinze van resultar ferides ahir al Canadà com a conseqüència d’apunyalaments múltiples en diferents localitats de la província de Saskatchewan, al centre del país. Així ho va confirmar la policia del Canadà, que va revelar en roda de premsa que havia trobat els cossos sense vida de les persones apunyalades en tretze llocs diferents. Així mateix, va apuntar que els ferits havien estat traslladats a diferents centres hospitalaris.

Dos homes estan en cerca i captura com a presumptes autors dels atacs. Es tracta de Damien Sanderson, de 31 anys d’edat, i Myles Sanderson, de 30 anys. El seu parador es desconeixia al tancament d’aquesta edició i la policia canadenca va emetre una alerta a tota la província sobre dos persones perilloses, ja que considera que ambdós sospitosos continuaven armats.

Hores més tard, la va estendre també a les regions veïnes de Manitoba i Alberta.“Tots dos tenen el cabell negre i els ulls marrons, i podrien estar conduint un Nissan model Rogue de color negre”, va revelar la policia, juntament amb fotografies dels seus rostres i una descripció física dels dos sospitosos, amb dades com el seu pes i alçada aproximats a fi de facilitar en la mesura possible la seua identificació. La investigació preliminar dels fets apunta que “algunes de les víctimes han estat atacades intencionadament, mentre que d’altres han estat agredides a l’atzar”, segons els agents, que van recomanar als ciutadans que prenguin precaucions. “Si sou a l’àrea, busqueu refugi immediat”, va aconsellar el cos policial.

“No sortiu d’aquest lloc segur i aneu amb compte al permetre que altres persones entrin a la vostra residència”, va advertir. Així mateix, va demanar als veïns que no s’atansin a persones sospitoses ni recullin autoestopistes, i que truquin a la policia davant de qualsevol indici sobre el parador dels dos sospitosos.Val a recordar que un apunyalador múltiple va atemorir Lleida el setembre de l’any 2014. Els seus atacs van provocar ferits, però no víctimes mortals, i l’autor va ser finalment detingut per la policia.

Damien Sanderson (esquerra) i Myles Sanderson, buscats com a presumptes autors dels atacs.

Damien Sanderson (esquerra) i Myles Sanderson, buscats com a presumptes autors dels atacs.EFE

tracking