SEGRE

Els Mossos detenen una persona per una agressió homòfoba al metro de Barcelona: li va donar cops de puny i puntades de peu mentre l'insultava

La víctima va patir diverses lesions, tant físiques com psicològiques, ja que va haver de requerir assistència i acompanyament per part d’entitats vinculades al col·lectiu LGTBI

Metro de Barcelona

Metro de Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d‘Esquadra de la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació han detingut al presumpte autor d'un delicte de lesions, un delicte de furt i un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

La investigació es va iniciar el passat mes de juny quan la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació va tenir coneixement sobre uns fets que van succeïr al metro de Barcelona: una persona havia estat agredida al metro de Barcelona amb l’única motivació de la seva orientació sexual. Segons la declaració de la víctima, l’autor dels fets li va proferir insults homòfobs i la va agredir a cops de puny i puntades de peu amb un alt grau de violència.

Com a conseqüència de la gravetat de les lesions, la Unitat Especialitzada del Cos de Mossos d’Esquadra encarregada d’aquests tipus d’investigacions va iniciar les gestions encaminades a esclarir els fets i a identificar l’agressor. Un cop identificat, el passat 19 de setembre, els agents van detenir-lo a Barcelona. El presumpte autor té 28 anys i ja havia estat detingut anteriorment per diversos fets violents.

La víctima va patir diverses lesions, tant físiques com psicològiques, ja que va haver de requerir assistència i acompanyament emocional per part d’entitats vinculades al col·lectiu LGTBI. Després de passar a disposició judicial, el detingut va quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking