SEGRE

PSOE i Unidas Podemos assoleixen un acord 'in extremis' per aprovar els Pressupostos

Sánchez, Ribera i Díaz, al debat de política general al Congrés.

Sánchez, Ribera i Díaz, al debat de política general al Congrés.Moncloa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dos formacions governamentals –PSOE i Unidas Podemos– han assolit aquest dimarts a primera hora un acord 'in extremis’ sobre el projecte de llei dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per al proper any, que s’aprovarà en la reunió del Consell de Ministres d’avui.

Segons ha informat la Secretaria d’Estat de Comunicació, l’acord es formalitzarà aquest dimarts en una reunió entre el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, i, posteriorment, serà sotmès a Consell de Ministres per a la seua aprovació.

Aquest pacte arriba després d’unes negociacions d’última hora entre els dos socis de govern, després que en la nit d’aquest dilluns Yolanda Díaz advertís que continuaven existint diferències profundes al si de la coalició per tancar l’acord, sobretot en tema d’habitatge.

En qualsevol cas, a l’espera de conèixer el detall concret de l’acord entre PSOE i Unides Podemos, ambdós han pogut resoldre els "serrells" que els separaven de les que poden ser els últims comptes de la coalició.

tracking