SEGRE

Un detingut a Lleida per canviar de companyia elèctrica diversos punts de subministrament contractats pel Govern d'Aragó

El quadre de comptadors d’electricitat en un edifici d’habitatges.

El quadre de comptadors d’electricitat en un edifici d’habitatges.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la policia han detingut dos homes, de 49 i 26 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa i falsedat documental, per haver canviat de companyia elèctrica de forma fraudulenta els subministraments d’electricitat de diferents centres i entitats contractats pel Govern d’Aragó.

Segons informa Aragón Notícias, un dels detinguts es trobava a Lleida i l’altre a Avilés, Astúries. Ambdós van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Es tracta d’una investigació que va arrancar el mes de juny passat, quan es van detectar talls de llum en serveis dependents de la comunitat d’Aragó, com ajuntaments, centres socials o centres sanitaris. Després de comprovar-ho, els tècnics van arribar a la conclusió que s’estaven realitzant canvis de titularitat no autoritzats, que produïen impagaments i posteriors talls en el servei, amb les afectacions que podríen suposar per a hospitals o residències.

tracking