SEGRE

Milers de persones convocades per l'ANC es manifesten a Barcelona contra la reforma del Codi Penal

Sota el lema 'Cap pacte amb Espanya per empresonar-nos' l'entitat rebutja el delicte de desordres públics agreujats

Desenes de persones amb banderes de l'estelada i una pancarta encapçalen una manifestació de l'ANC a Barcelona contra la reforma del Codi Penal.

Desenes de persones amb banderes de l'estelada i una pancarta encapçalen una manifestació de l'ANC a Barcelona contra la reforma del Codi Penal.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones s'han manifestat a Barcelona per protestar per la reforma del Codi Penal que comporta l'eliminació del delicte de sedició i el nou delicte de desordres públics agreujats. Convocades per l'ANC, s'han concentrat a Pla de Palau per iniciar una marxa fins el Palau de la Generalitat. Sota el lema 'Cap pacte amb Espanya per empresonar-nos' l'entitat vol denunciar "la repressió que hi ha al darrere" de la reforma legal. Òmnium s'ha desmarcat de la mobilització argumentant que no volen contribuir a la "confrontació" entre diferents agents independentistes. En canvi, sí que hi han assistit Junts –la presidenta i el secretari general del partit, Laura Borràs i Jordi Turull– i la CUP, amb el diputat Carles Riera.

tracking