SEGRE

ACCIDENT FERROVIARI

Mossos investigarà a quina velocitat anava el tren que ha xocat a Montcada

Imatge del dispositiu d'emergències per l'accident de dos trens a l'estació de Montcada i Reixac Manresa

Mossos investigarà a quina velocitat anava el tren que ha xocat a MontcadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Serveis Especialitzats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Joan Carles Gómez, ha explicat aquest dimecres que els Mossos d’Esquadra investigaran les causes de l’accident entre dos trens a Montcada i Reixac - Manresa i la velocitat a la qual anava el tren que ha xocat.

Ho ha explicat en una roda de premsa juntament amb el cap territorial de Bombers de la Generalitat, Jordi Massagué, en la qual ha detallat que, dels 155 passatgers afectats, 34 han estat traslladats fins centres mèdics, encara que "ninguno d’ells de gravetat".

Així mateix, Gómez ha afirmat que han desplaçat als altres passatgers afectats --la majoria eren del tren que estava detingut-- fins un centre cívic de la localitat, i que hi han desplaçat dos psicòlegs. "No ens consta que entre els ferits es trobin els conductors", ha manifestat.

Massagué ha explicat que l’accident ha succeït sobre les 7.55 hores, quan un tren de la línia R4 ha xocat per darrere amb un altre que estava detingut a l’estació. "Les causes de l’accident encara s’estan investigant", ha repetit Gómez.

Fonts de Protecció Civil han explicat a Europa Press que entre els dos trens hi havia un total d’1.300 passatgers.

tracking