SEGRE

Successos

Apunyalat un policia nacional en acudir a un presumpte cas de violència de gènere a Valladolid

També ha estat traslladat, però a l'Hospital Clínico Universitario, l’agressor, que ha resultat ferit en mediar la resta d’agents en l’agressió

Cotxe Policia Nacional

Cotxe Policia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un policia nacional de Valladolid ha estat apunyalat aquest dissabte quan intervenia en un domicili en un presumpte cas de violència de gènere al carrer Azalea del barri de les Flors de Valladolid, segons han indicat a Europa Press fonts de la investigació.

El succés s’ha produït en una intervenció davant d’un avís de comissió d’un delicte de violència de gènere, a la qual, segons han precisat fonts de la Delegació del Govern de Castella i Lleó, s’han atansat tres patrulles, després de rebre una trucada al Centre Intel·ligent de Comandament, Comunicació i Control (CIMACC) al voltant de les 12.30 hores en el qual es denunciava aquest delicte.

Fins al lloc, s'han desplaçat les tres patrulles amb set agents, que han intentat mediar des de fora amb l’home, de 47 anys i amb antecedents, segons fonts de la investigació consultades per Europa Press.

Al lloc, han sortit primer dos nens de poca edat i quan el denunciat sortia després amb la seua dona i amb els policies que anaven a detenir-lo, l’home ha atacat amb una navalla a un agent al portal de l’habitatge i li ha provocat lesions de gravetat a la cara per talls i cops.

Segons el Servei d’Emergències de Castella i Lleó, 112, en rebre la trucada ha donat avís a la Policia Local de Valladolid i a Emergències Sanitàries - Sacyl que ha enviat dos UVI mòbils i una ambulància suport vital bàsic.

Al lloc, el personal de Sacyl ha atès el policia nacional, i l’ha traslladat en UVI mòbil a l'Hospital Universitario Río Hortega de Valladolid, on demà diumenge serà intervingut quirúrgicament.

També ha estat traslladat, però a l'Hospital Clínico Universitario, l’agressor, que ha resultat ferit en mediar la resta d’agents en l’agressió.

tracking