SEGRE

ROBATORI

Detingut per utilitzar les targetes d'una persona amb discapacitat en compres per valor de 2.900 euros

El detingut era amic de la víctima

Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.Policía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home per presumptament robar la cartera d’una persona amb discapacitat mentre es feia càrrec de vigilar el seu domicili i, posteriorment, utilitzar les targetes bancàries sostretes per realitzar diverses compres per valor de 2.900 euros.

Les investigacions es van iniciar la setmana passada, quan els agents van tenir coneixement que una persona amb discapacitat havia patit diverses sostraccions de diners en el seu compte bancari, mentre s’havien realitzat compres amb dos targetes bancàries que un home s’havia emportat de casa seua, aprofitant que es trobava ingressat.

Durant el transcurs de les indagacions, els policies van esbrinar que un amic de la víctima, que s’havia fet càrrec de l’habitatge mentre es trobava ingressat a l’hospital, s’havia emportat del domicili la cartera del propietari amb dos targetes bancàries, el seu DNI i una cartilla bancària, han informat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

Posteriorment, el presumpte autor dels fets va realitzar cinc sostraccions de diners i quatre compres en diferents establiments, per un valor de més de 2.900 euros.

Finalment, els agents van detenir l’amic de la víctima com a presumpte autor dels delictes de furt i estafa.

El detingut, de 53 anys, nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking