SEGRE

SUCCESSOS ALDARULLS

Mor apunyalat en una baralla en un bar de Terrassa

Dos persones més van resultar ferides i hi ha tres detinguts || Els Mossos investiguen un altre mort en una baralla a Vic

Exterior del bar de Terrassa en el qual va tenir lloc la baralla.

Exterior del bar de Terrassa en el qual va tenir lloc la baralla.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir apunyalat la nit de dissabte a diumenge en un bar de Terrassa en una baralla amb armes blanques. L’aldarull va començar al voltant de la mitjanit en un local de restauració situat al número 604 de la carretera de Montcada, al polígon industrial Les Glòries. Els Mossos van rebre l’avís a les 23.30 hores i els van informar d’una baralla amb un home greument ferit.

A més del finat, dos persones més van resultar ferides de diversa consideració i ahir a la tarda estaven fora de perill. La Policia Municipal de Terrassa va detenir tres persones presumptament relacionades amb l’apunyalament mortal i els Mossos han obert una investigació per aclarir el succés, determinar el grau de participació dels detinguts i la possible implicació d’altres persones.A més, els Mossos investiguen la mort d’un home a Vic, que va perdre la vida com a conseqüència de les lesions que va rebre després d’una baralla que va tenir lloc la nit de divendres a dissabte. La víctima va morir en un hospital, gairebé 24 hores després de l’enfrontament, encara que en un primer moment va rebutjar l’assistència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La discoteca Waka denuncia que hi ha un “complot” contra ells? La polèmica discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès va assegurar ahir que hi ha “un interès ocult i complot mediàtic per perjudicar” la sala i forçar el seu tancament, després de l’operatiu policial dels Mossos de dissabte, que va acabar amb la identificació de 906 persones. Afirmen que “totes les informacions que s’estan donant sobre la discoteca són falses i enganyoses amb l’únic ànim de fer mal i desprestigiar” la discoteca i generar una opinió pública negativa”. La discoteca ha protagonitzat diferents polèmiques els últims anys, entre les quals la difusió d’un vídeo d’una menor practicant una fel·lació a la pista de ball.

Per la seua part, el director dels Mossos, Pere Ferrer, va emmarcar la batuda en un operatiu general en l’oci nocturn.

tracking