SEGRE

PP

Díaz Ayuso assegura que Aznar ha estat un referent i està orgullosa d'ell

Ho ha dit en la Intermunicipal que el PP celebra a València

Díaz Ayuso assegura que Aznar ha estat un referent i està orgullosa d'ell

Díaz Ayuso assegura que Aznar ha estat un referent i està orgullosa d'ellEFE/Kai FORSTERLING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha assegurat aquest dissabte que l’expresident del Gobierno José María Aznar ha estat per a ella "sempre un referent" i està "plenament orgullosa d’ell", per "tot el que ha aportat i continua aportant a la política espanyola".

Ayuso s’ha pronunciat així a la seua arribada aquesta tarda a la Intermunicipal que el PP celebra a València, abans de la taula rodona en què participaran el líder del partit, Alberto Núñez Feijóo, i els expresidents del Gobierno Mariano Rajoy i José María Aznar.

Segons la dirigent popular, aquest acte és "molt important per al futur d’Espanya", ja que el partit es reuneix a València per estar al costat dels dos expresidents del Govern i qui volen que sigui, i estan convençuts que serà el futur president de tots els espanyols.

"Per a això hem volgut vindre tots els presidents autonòmics, per acompanyar-los i per formar part d’aquest moment únic," ha destacat la presidenta madrilenya.

Ha ressaltat que ella és d’"una nova etapa, una nova generació", i ha de defensar "un nou model", i ha considerat que de totes les etapes es quedaria "amb coses molt bones de totes", si bé Aznar és "un referent" i procura fer esdeveniments amb ell.

tracking