SEGRE

Tres pasteres amb 163 immigrants subsaharians arriben a les Canàries aquest diumenge

Dos a prop de Lanzarote i una altra al sud de Gran Canària

El vaixell de Salvamento Marítimo Guardamar Calíope ha rescatat avui 112 persones d'origen subsaharià, 93 homes, 15 dones i 4 de menors, que viatjaven a dos embarcacions en aigües properes a l'illa de Lanzarote i els ha traslladat al moll de Las Cebollas, a Arreife, on han estat atesos per personal de Creu Roja. EFE/ Adriel Perdomo

El vaixell de Salvamento Marítimo Guardamar Calíope ha rescatat avui 112 persones d'origen subsaharià, 93 homes, 15 dones i 4 de menors, que viatjaven a dos embarcacions en aigües properes a l'illa de Lanzarote i els ha traslladat al moll de Las Cebollas, a Arreife, on han estat atesos per personal de Creu Roja. EFE/ Adriel PerdomoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres pasteres amb un total de 163 immigrants subsaharians, alguns d’ells menors, han estat rescatades aquest diumenge en aigües pròximes a les Canàries, dos a prop de Lanzarote i una altra al sud de Gran Canària, ha informat Salvament Marítim.

Cap a les 10:35 hores, l’avió Sasemar 103 de Salvament Marítim va observar una pastera a 90 milles al sud de Gran Canària.

La Guardamar Polimnia es va dirigir al lloc i va rescatar les 51 persones que anaven a bord, 42 homes i nou dones.

L’embarcació de Salvament Marítim es dirigeix cap al port d’Arquineguín, al sud de Gran Canària, on està previst que arribi sobre les 19:50 hores.

Així mateix, sobre les 12:35 hores, Salvament Marítim va rescatar, a una distància d’1,6 milles de Lanzarote, a 58 immigrants subsaharians que anaven en una embarcació pneumàtica, 45 d’ells homes, 12 dones i un menor.

Després d’aquest rescat, i a quatre milles d’Arrecife (Lanzarote), la Guardamar Calíope ha rescatat una segona pastera amb 54 immigrants subsaharians, 48 homes, tres dones i tres menors.

Els immigrants d’aquestes dos últimes pasteres han estat desembarcats al moll d’Arrecife, cap a les 15:30 hores.

tracking