SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home mata a cops la seua exparella davant els fills menors a Baiona

Va ser arrestat després d'entregar-se a Ourense

La dona va ser colpejada al cap davant el seu domicili.

La dona va ser colpejada al cap davant el seu domicili.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 47 anys va ser assassinada aquest diumenge a la nit al seu domicili de Baiona (Pontevedra) per la seua exparella sentimental, un home de la mateixa edat que va ser detingut després d’entregar-se en una comissaria a Ourense. Els fets van succeir sobre les nou de la nit, quan els veïns de la víctima van donar l’avís a la Guàrdia Civil de la troballa d’una dona amb signes de violència a la zona d’accés al seu habitatge. El cos presentava “diversos cops contundents” al cap.

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles i el servei d’emergències mèdiques, que només van poder certificar la mort de la víctima. A primera hora del matí l’exmarit de la víctima mortal es va entregar.Segons les primeres investigacions policials, l’home va anar a l’habitatge de la seua exparella per tornar-li els dos fills menors d’edat, de set i nou anys, que tenien. Va ser en aquell moment quan, presumptament, va cometre el crim davant dels nens.

Posteriorment, va portar els petits a casa dels avis paterns, i va fugir. A primera hora del matí, tanmateix, es va presentar en una comissaria a Ourense, on va confessar l’assassinat i va ser detingut.

Segons va confirmar la delegada del Govern a Pontevedra, Maica Larriba, entre la parella no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere, encara que fonts de l’entorn del detingut van apuntar que sí que tenien conflictes judicials per la custòdia dels fills.La delegació del Govern contra la violència de gènere va confirmar que aquesta és la vuitena víctima mortal que aquesta xacra social deixa a Espanya en els escassos 37 dies que van d’any, i la número 1.190 des que es van iniciar els registres l’any 2003.

tracking