SEGRE

Ciutadans podria no presentar-se a les eleccions generals de juliol

El secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez i la candidata de Ciutadans a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Aruca Gómez.

El secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez i la candidata de Ciutadans a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Aruca Gómez.A. Pérez Meca / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez, ha explicat aquest dimarts que el partit 'taronja' encara no ha pres una decisió respecte a si presentar-se o no a les eleccions generals de juliol, després que hagin aparegut informacions que asseguren que finalment no participarà a la cita electoral. "No hi ha cap decisió presa", ha aclarit en un missatge publicat en el seu compte de la xarxa social Twitter, on explica que aquesta decisió "única i exclusivament" pot ser presa pel Comitè Nacional, que es reuneix durant aquest matí.

Les eleccions del 28 M van suposar una dura clatellada per a Ciutadans, que no va aconseguir obtenir representació en cap de les autonomies en lliça i va quedar fora també de l’Ajuntament de Madrid, on Begoña Villacís ostentava la vicealcaldia. La portaveu nacional, Patricia Guasp, tampoc no ha aconseguit revalidar el seu escó a les Balears, autonomia on lluitava per la Presidència del Govern.

tracking