SEGRE

2-O. Empresa i ocupació

President de PIMEC Joves

Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa dies que és octubre. Diria més, fa anys que sembla que estem al mes d’octubre. Ja era octubre quan el dia 31 de gener del 2013 el president de PIMEC, el Sr. Josep González, després de reunir-se amb el líder d’ERC, Oriol Junqueras, va demanar respecte pel “dret a decidir”.

També era octubre quan el 6 de juny, en el marc dels Premis Pimes, el mateix González va reiterar el suport de PIMEC al dret a decidir.

Independentment del mes de l’any, els petits empresaris seguim obrint els nostres negocis amb il·lusió, i tenim la impressió que la majoria dels governants continuen pensant en una petita minoria que els adula, en lloc de fer-ho en clau dels qui generem la major part del PIB i ocupació. I és per aquest motiu que el suport al dret a decidir, ara que s’acosta el dia del referèndum, pren més importància, quan el vot d’un petit empresari valdrà el mateix que el d’una gran empresa i que el vot dels seus treballadors.

S’ha acabat el temps de promeses incomplertes, dels nombrosos greuges socials, econòmics i culturals que pateix Catalunya i que estan pendents de resoldre, com les millores en Rodalies, el desdoblament de l’N-240, la connexió amb el port de Tarragona o la legislació específica per a pimes... Aquests són alguns dels exemples de les frustracions no resoltes i així ho pensen la majoria dels empresaris.

Des de PIMEC seguirem treballant perquè la societat catalana i les futures generacions puguin afrontar amb garanties els reptes que els planteja la necessitat de millorar la seva productivitat i competitivitat.

I arribarà el dia 2 d’octubre, i seguirà sent octubre, i els empresaris seguirem apujant la persiana dels nostres negocis; alguns més contents i d’altres més decebuts, però ho farem amb la convicció que seguirem sent el motor de l’ocupació de Catalunya.

tracking