SEGRE
Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de PIMEC Lleida organitzem una gran trobada de les pimes de Lleida que tindrà lloc el proper 8 de novembre a la Llotja de Lleida. Serà una jornada de trobada per als empresaris, els autònoms i els emprenedors de les empreses de la província, que ens permetrà compartir experiències, fomentar el networking entre els empresaris i empresàries del territori i encaminar-nos cap al futur de les pimes.

A PIMEC som conscients de la importància i responsabilitat que té organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, pensat i dirigit especialment per al teixit productiu del territori. Les pimes som el motor de creixement del país i de creació d’ocupació, per aquest motiu és essencial encarar el futur de la millor amb les millors eines. L’avui i el demà de l’empresa, sobretot el de la petita i mitjana, passen per la transformació digital. Per aquest motiu, comptarem amb Isabel Aguilera, que va ser presidenta de Google a Espanya i Portugal i Directora General d’NH Hotels.

Aguilera, que actualment és professora d’ESADE, ens explicarà com la pime, gràcies a la transformació digital es pot trobar en el mateix punt de partida que una gran empresa. Després, gaudirem d’una taula rodona d’empresaris lleidatans, en la qual intervindran Toni Badias, CEO de Zacaris i Yellow, Andrés Bou, CEO de Social Point i Jordi Barri, CEO de Teresa Carles. També tindrem una dinàmica de networking amb l’emprenedor i comunicador motivacional Sergi Grimau, que conduirà tot l’acte. I acabarem amb un sopar a peu dret amb música en directe.

Què pot fallar? Només hi faltes tu! Us podeu inscriure a lleidaempresa.cat.

Els beneficis aniran destinats al programa solidari Emppersona-Segona oportunitat de la Fundació PIMEC.

tracking