SEGRE
Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Semblava que, després de la primera trobada de la micro, petita i mitjana empresa de Lleida, ja no es podia millorar, però ho hem tornat a fer! El passat dia 16 PIMEC Joves Lleida va organitzar la trobada anual PIMEC Joves Day, en la qual es van aplegar a la nova seu totes les juntes directives de PIMEC Joves de Catalunya, per aprendre conjuntament amb les experiències de tres reconeguts empresaris de casa nostra.

Enric Aresté va explicar-nos que un fet diferencial de La Primavera era oferir productes nous i canviar-los quan aquests ja els venia tothom. Va fer èmfasi a no ancorar-se en el passat i que, quan una taronja ja no té suc, cal buscar-ne una altra, per això ha creat l’escola de ball Move Your Body, tot i que no ens en va fer cap demostració.

Ramón Batalla, de Cafès Batalla, va instar els assistents a tenir totes les relacions empresarials redactades en protocols, tenir-ho tot escrit i fer-ho quan les coses van bé, perquè si no un pot acabar tenint les accions en una empresa que va en contra teva.

Jaumé Saltó, de Grup Saltó, va animar- nos a buscar solucions a les necessitats reals del client, ja que aquesta és la millor manera de vendre i tenir el client satisfet. Que cal separar les línies d’una empresa i, si cal, crear-ne de noves, per afavorir una innovació constant. Després d’escoltar les experiències lleidatanes, els equips directius d’arreu de Catalunya van portar a terme la planificació conjunta d’objectius i activitats per a l’any 2019.

Finalment la comitiva va visitar les instal·lacions de San Miguel per conèixer de prop la logística d’un referent empresarial i gastronòmic de Lleida. Us asseguro que el dia va ser molt productiu i va posar de manifest que les noves generacions d’empresaris pugen amb força. PIMEC té un nodrit planter. I tu, en vols formar part?

tracking