SEGRE

That's all, folks!

PRESIDENT SORTINT DE PIMEC JOVES LLEIDA

Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha estat un plaer ser el president de PIMEC Joves Lleida els últims 4 anys i haver pogut liderar una nova etapa al capdavant de la patronal que representa els joves empresaris del nostre país. Per ser exactes, 3 anys, 10 mesos i 14 dies, que han donat per molt.

Després de fer balanç, és un bonic moment per agrair a tothom que ha confiat en mi durant aquest període. L’Álvaro, qui va veure en mi la persona que podia continuar el seu llegat a PIMEC Joves Lleida. Espero no haver- te defraudat, company! Al Paco, que ràpidament em va acceptar com a nou president i em va avalar davant del Miquel. De fet, després de començar van plegar els dos, per la qual cosa espero que no fos per culpa meva! Després va arribar el Jaume, amb qui, després d’un temps per entendre’ns, he descobert darrere del seu posat seriós i anglès una persona amb un gran cor. Un plaer estar al teu equip, president! Anna, secretària territorial, sempre m’has recolzat i advertit de les possibles tempestes. A tu, Soto, actual president de PIMEC Joves Catalunya, que amb la teva modèstia has impregnat tot l’equip, ets dels pocs presidents que els agrada més treballar que sortir a les fotos. Gràcies pel suport, malgrat que a vegades penséssim diferent. Aquesta es la grandesa que he viscut a PIMEC Joves.

Tampoc em puc descuidar de l’equip. Àlex, Borja, David, Cris, Júlia i Álvaro, els irreductibles de l’excolònia portuguesa asiàtica en la qual tantes bones jornades hem planificat. Sense vosaltres res d’això no hauria estat possible! A tu, Júlia, que seràs una gran presidenta, n’estic convençut, i serà un plaer seguir formant part d’aquest equip, capitana! A l’Anna, la Clara i l’Alícia, els tres fars que em mantenen de peus a terra i m’ajuden a veure els límits.

tracking