SEGRE

Control, Alt, Suprimir

President de PIMEC JOVES Lleida

Júlia Arnó

Júlia ArnóPIMEC Joves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gener del 2020. Serà el número? Sigui com sigui, 2020 ha estat un any de moltes expectatives en el meu entorn directe. I també ha estat un any ple de sorpreses i d’imprevistos, no tots negatius, val a dir. Els números rodons fan que la gent, generalment, hi posem un interès particular: “Aquest any serà l’any!”, “aquest any implemento l’ERP”, “aquest any digitalitzo el meu negoci”. I els dies passen, la Covid-19 arriba i les bones intencions del gener del 2020 es queden esmorteïdes i/o suspeses, mentre invertim temps i esforços, no només en la gestió del nostre negoci, sinó en la seva supervivència, apagant focs dia rere dia.

L’empresa que ha sobreviscut a la pandèmia no ho ha fet gràcies a l’ajuda de l’Administració, que en comptes de reaccionar i adaptar-se, com ho han fet la majoria de pimes i autònoms, s’ha col·lapsat. I aquesta empresa, emprenedor, autònom o petit negoci que ha sobreviscut és la que volem conèixer des de PIMEC Joves. Volem pivotar, amb la vostra col·laboració i durant tot el curs escolar, al voltant dels ítems que ens han ajudat a superar aquesta crisi, com la digitalització, la flexibilització o el transport públic i sostenible i els que hem trobat més a faltar, com l’agilització de tràmits i el foment de certes indústries. Sempre amb el toc de “lleure empresarial” que ens caracteritza.

L’horitzó que se’ns mostra davant nostre no és el desitjat, però la força del talent en temps difícils fa que la gent faci pinya, que la solidaritat abundi i que la innovació brolli.

Des de PIMEC Joves fem i farem el possible per facilitar les connexions del talent i per explosionar l’emprenedoria i empresa en el nostre territori. Ajudarem a emprendre i a reemprendre. Per tant, igual que la pantalla de l’ordinador que es va quedar penjada al segon trimestre del 2020, ens ajudeu a fer un reset?

tracking