SEGRE
Júlia Arnó

Júlia Arnó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setmana vinent se celebrarà a Barcelona la trenta-cinquena edició dels Premis Pimes de PIMEC. L’entorn escollit és el terreny de joc del Camp Nou i tindrà per primera vegada un premi dedicat al jove empresariat, que se suma a la resta de guardons ja consolidats al llarg dels anys. La recaptació anirà destinada a la fundació PIMEC.

La fundació té una tasca molt important, com és la de vetllar pel benestar dels empresaris i empresàries a tots els nivells, especialment l’emocional.

És el vessant emocional el que sovint negligim, sobretot els empresaris, ja que no tenim per costum cuidar la salut mental, salut sense la qual no podem desenvolupar el nostre dia a dia, i menys el dia a dia professional, amb total normalitat.

I és per això que associacions i fundacions que vetllen per aquest benestar són tan importants. Hem de visibilitzar la salut mental, hem d’eliminar els estigmes associats a la salut mental, hem de perdre la por a dir que no estem bé a nivell emocional, i que necessitem ajuda. Només d’aquesta manera podrem tenir nitidesa, prendre les decisions de la manera més objectiva i estratègica possible i, d’altra banda, poder seguir emprenent.

Perquè tothom, i més els empresaris i els emprenedors i emprenedores, els que assumeixen un risc que moltes vegades es traspassa a l’àmbit personal, necessiten aquest suport i força moral per poder tenir una primera i, fins i tot, una segona oportunitat en aquest àmbit. Us animem a col·laborar i donar suport per poder donar continuïtat a aquest projecte i seguir ajudant el col·lectiu de persones empresàries i autònomes que conformen la base del teixit productiu del territori.

tracking