SEGRE

Montse Monjo: "Ser els primers a aplicar noves tècniques és risc i diferenciació"

Té un currículum de formació que donaria per omplir tres pàgines del diari. En tenim una. La Montse Monjo fa vint anys que és la directora gerent de la Clínica Nexus, empresa líder del sector. Repassem com han anat els anys i l’èxit.

Montse Monjo:

Montse Monjo: "Ser els primers a aplicar noves tècniques és risc i diferenciació"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montse, acabes de complir 20 anys a Nexus, quina lectura en fas?

Ho definiria com un aprenentatge constant, no només en la formació acadèmica sinó també en la personal. El meu soci, el Dr. Samuel Pinós, m’ha ensenyat a tenir visió a mitjà i llarg termini i a apostar per les darreres tendències del sector. Sobretot he après de les persones que venen a Nexus confiant en nosaltres. Tots els encerts, triomfs i entrebancs viscuts a Nexus són el que han fet que avui sigui la persona que soc.

D’on surt, la Clínica Nexus?

Nexus neix l’any 1996 fruit de la unió de l’estètica amb la salut, entenent la bellesa com un suport important quant a salut o benestar emocional de la persona, i com a eina decisiva per a un envelliment saludable. Ho aconseguim amb el canvi natural d’aquell aspecte que desagrada i que provoca complexes als pacients. Empoderem i tornem la seguretat que s’havia arribat a perdre. També millorem o eliminem aquelles molèsties o inestetismes que afecten la salut física, com varius, cel·lulitis, sobrepès o l’envelliment precoç de les cèl·lules. La millor satisfacció és quan els nostres pacients se senten millor al finalitzar el procés.

Quin ha estat el vostre secret?

Ens hem centrat en el problema del pacient, diferenciant segons edat i sexe. A partir d’aquí assistim a congressos internacionals, promovem la formació constant de l’equip, i apostem per adquirir la tecnologia més avançada de manera exclusiva, avançant-nos a les tendències. Sovint hem sigut els primers, en tot l’Estat, a aplicar noves tècniques, i és un risc, perquè requereix una forta inversió. Aquesta ha estat la nostra diferenciació.

Defineix-me Nexus en tres paraules.

Tecnologia, professionalitat i tracte humà. Tecnologia perquè som la clínica amb més tecnologia de la província i una de les que més de tot el país. Pel que fa a professionalitat, som molt curosos en els nostres tractaments. El Dr. Pinós elabora sempre protocols mèdics per a cada tractament. Protocols 8D en els quals establim tot un seguit de pautes, des del pretractament, als estàndards per l’aplicació del tractament combinant diversa tecnologia, així com la utilització de cosmètica o dermocosmètica d’alta gamma, combinada amb nutricosmètica si fa falta. I finalitzem amb el posttractament. I per últim, el tracte humà. Volem que venir a Nexus sigui una experiència grata, des de la rebuda fins al final del tractament.

Montse Monjo és Nexus. Hi ha una estratègia de marca personal?

No, ha sorgit sense cap estratègia, soc una persona molt sociable, empatitzo ràpidament amb tothom i faig tot el possible per ajudar a qui ho necessita. Sense anar més lluny, durant la pandèmia vaig remoure cel i terra per trobar EPIs per als sanitaris, quan no en tenien. Recordo que també venien veïns de Nexus, sobretot gent gran, a demanar-me mascaretes, i va ser una altra manera de donar un cop de mà. Soc molt activa també a les xarxes socials, on publico el que penso i el que sento. I també col·laboro amb diverses causes (donació de sang, promoció de l’esport, sobretot els minoritaris, o l’esport en femení) i soc membre de diferents associacions que defensen allò en què crec, com la vàlua de la dona empresària, professional o directiva. I de l’empresari jove, per descomptat. Em sento molt identificada com a empresària dona i com a emprenedora jove, ja que amb poc més de 20 anys ja liderava Nexus. L’empresària i l’emprenedora jove tenim molt a aprendre, i sobretot tenim molt a dir.

Com us ha afectat la pandèmia?

D’entrada amb un tancament. Van ser mesos de molta incertesa, amb nous protocols d’higiene i de seguretat que vam haver de sumar als rigorosos controls sanitaris que ja té una clínica. Tot i això, el sector de la medicina estètica ha vist un increment de l’activitat en els darrers anys. Ja sigui perquè es va guanyar pes durant el confinament, perquè ens hem vist molt a través de les pantalles, i sobretot, perquè ens hem conscienciat molt més sobre tenir cura de la salut física i el benestar emocional, i com deia al principi, la bellesa és un factor clau en molts casos.

Formes part de PIMEC Joves Lleida.

PIMEC Joves és compartir inquietuds i experiències, aprendre de grans professionals, participar en jornades que aporten sinergies i aprenentatges, conèixer gent fantàstica amb qui pots establir una relació de col·laboració és multiplicar! El meu consell és que tothom assisteixi a algun dels actes que organitzen, i que en formin part.

tracking