x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Per a tu, estimat...

  • Víctor Prats Oró
Actualitzada 19/06/2020 a les 13:27

 

Aquest relat participa al concurs de Relats del Confinament del diari SEGRE.
Vota'l perquè aconsegueixi el premi del públic!

Vaig veure’t per últim cop farà sis setmanes. He de reconèixer que sóc massa tímida. No vaig gosar dir-te res. Estaves tan capficat amb la lectura del John Wiliams a dins la Bíblio que ni vares adonar-te de mi. Vaig percebre’n el nom en passar vora teu... Quan donaria jo en aquests moments per saber de tu? Per no haver d’estar confinada a casa per culpa d’aquest maleït microbi assassí? Desitjaria poder-te abraçar, estimat meu. I quant et veig, se m’esgolen les paraules en un silenci estrany. Què em passa? Per què? Tant et vull? Seran els teus anys de més? La teva maduresa que em fa reaccionar així davant teu? Els dies em són llargs, com les nits lentes, perquè et tinc present en tots els meus somnis i desitjos. El meu primer any a l’insti i el meu primer gran amor. Just hem parlat, just ens hem conegut, just ens hem tocat. Però un i altre ens sentim còmplices d’un veritable... Ho sé, ho llegeixo en el teu pensament quan et veig! Com podria explicar-t’ho? Quatre setmanes amb el” queda’t a casa...” i tot sembla indicar que en seran unes més sense poder-te tenir a prop. El món s’ha capgirat. Els carrers són deserts. Sembla un càstig diví. Em sento com haver naufragat i haver-me despertat en una illa, tota sola. La realitat supera la ficció. Anuncien les morts alguns informatius en nom de cadàvers o “muertos”. Sense escrúpols, sense afecte, sense consideració als familiars. Sense dir “las personas muertas”. Com si tots duguessin un número posat a la front esperant que els arribi el moment. Respecte per ells!! Jo estic amb els pares. Tu amb qui estàs? Vares tallar fa poc, veritat? Ho sé! Seràs per a mi! Mascaretes i guants per sortir i evitar respirar aquest maleït... Però jo a tu si que et vull respirar quan aquest malson s’acabi.

 

Aquest relat participa al concurs de Relats del Confinament del diari SEGRE.
Vota'l perquè aconsegueixi el premi del públic!

 

 

Temes relacionats
Comenta el contingut

Descobrir
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre